查看: 13922|回復: 112
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] GM對商二如果*愛&不死軍商團不公平對待

#

本團商二如果*愛商團 的各位覺得十分之氣憤    因為GM不公平對待我們 最後的比賽 我們先打 多了雙面蛇和軍曹  最後 官網明明寫了 所有Lag機或其他事情 一律不受理 又說不能重賽 那我們的團&不死的團為何不能重賽 笑納重賽沒有錯 但gm給他們重賽放少了怪的 比我們的商團和不死軍商團打的少了一批軍曹 這還公平嗎

結束時間: 3-12-2009 19:43 裁判: Henry

正方觀點 (199)

如果*愛商團
不死軍商團

反方觀點 (36)

GM派人士

回復

支持你地@@" gm無視玩家投訴 抵炒
回復

@@""幾時..我去拍片
回復

我呀哥帶隊架咩-3-"""
回復

小肥哥好ya!!!!咁如果7日後無答覆呢??係咪進一步行動??
到時叫埋我呀!_!我睇下gm個飯碗仲保唔保得住-0-
~~日~~ 發表於 10-11-2009 13:45

a0a 你阿哥帶隊架咋
小肥打機打上腦踩上人公司,毒男之冠!哈哈:p
gary1434 發表於 10-11-2009 13:58

聽聞你都好似係咁=3=
回復

小肥打機打上腦踩上人公司,毒男之冠!哈哈:p
回復

小肥哥好ya!!!!咁如果7日後無答覆呢??係咪進一步行動??
到時叫埋我呀!_!我睇下gm個飯碗仲保唔保得住-0-
回復

已於9/11/2009號晚上7時30分親身上橘子公司詢問,
公司答應七天內給予我們回覆,並已跟進我們的投訴。
回復

巨商 網站 出左有關條例啦 GM 點解你咁做 比團重打呀 對其他團有不公平wo ?
siu21 發表於 8-11-2009 17:39

有lag...不會負責~~
但他給別團可以重打~是否不公平~
回復

GM整呢D比賽前唔該認真SET定D條例LA...........

VJHI 發表於 8-11-2009 18:09

GM已經好認真set啦
GM: 笑納打緊果陣 佢就lag機 所以要睇佢打多次
至於 其他團打完 半分鐘先應 其實係 佢地打完果陣gm又lag機 confirm唔到姐

大家話d比賽係咪好公平呢
回復

我都有SD信去投訴,我重賽既時候都有人入過場內搞事。
當日我都問過GM可唔可以每個團揀一日比賽,唔好逼埋一日,因為我個團有兩位出戰既都係內地人。
當日咁多人,佢地不在斷線,而呢兩位就係我地打天既主力,如果其他團無得重賽,我服,大家一樣鬥Lag..
但係時間過左咁耐,人走得七七八八,個場自然會無咁Lag,係一個唔Lag既情況下打怪,打得快應該係理所當然既事,不過點都好,即使重賽既話,我都知今年打怪既實力我係唔夠其餘三個團強,但係都希望GM出黎俾返一個合理既解釋我地!
回復