打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 這團是外掛團? 綜合討論 37vs14

咁9 人只有用9 招既~
回復

呢個團既大房同大行首係兩兄弟,兩個都係外掛佬,專刷真冰,放水精,任務物品等賺錢... ...
tomy700 發表於 14-4-2012 20:44

原來屋企人犯法係全屋企人一齊犯法~咁你阿爸殺人係5係全屋企一齊坐監?
唔抵得我有人比野我放?咁好賺又5見你賺~
回復

=.=想針對我地? 睇曬甘多頁 樓主你不成攻
回復

樓主潛水潛得好快下啵.
一個人關成團人咩事.
你都好冇邏輯下窩.
唔捻下之前甘多人用外掛又唔見你出黎甘見義勇為.
回復

連自己名都唔禁POST 出黎,姐係心虛喊定先啦!
做咩事要CUT圖?
回復

係時候到我出場~你絕情惡魔你個死昆狗~放完ac笠完再笠~咪能扮哂蟹丫~你個威名係人都知~死狗hi~沒錢洗要用 ...
C小旋風 發表於 14-4-2012 23:23

你搞撚掂我 POST 既回復先喇~~傻系

你出場我系咪要好驚~~~仲有好多250級
回復

樓主潛水潛得好快下啵.
一個人關成團人咩事.
你都好冇邏輯下窩.
唔捻下之前甘多人用外掛又唔見你出黎甘見義 ...
Mouse_Ctc 發表於 14-4-2012 23:44

唔怪得之滄海比人滅左喇
我舊post好多都講外掛嫁喎,你冇睇?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4213870&highlight=
你個滄海大佬我都有講wo

個老豆犯過法,個仔想考警察都考唔到啦!
回復

你搞撚掂我 POST 既回復先喇~~傻系

你出場我系咪要好驚~~~仲有好多250級 ...
龍印 發表於 14-4-2012 23:49

明知你傻hi重要同你嘈~哂時間~知你多250級丫~同埋知你係狗hi生既狗雜種~只識笠帳號為生~點解你依d死狗hi唔打吧
回復

唔怪得之滄海比人滅左喇
我舊post好多都講外掛嫁喎,你冇睇?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthrea ...
花草樹木 發表於 14-4-2012 23:55

wow神手喎~人地滅團又關你事~講到自己好能威~廢是小9你炸~一陣禁9我言就5好~
即使我團有人用外掛咁又點~又5係大量~姐係踢9佢?你咁唔like我團咪來搶我城囉~吊~講到自己幾能威~我沒乜得罪人~有種你就來~沒種番屋企吃香蕉丫~
回復

我一向相信友情歲月呢個團係好

ps: 我唔係呢個團

我覺得每個團 點都有d團員係 害群之馬

就係因為咁 影響 ...
sasukechoi 發表於 13-4-2012 19:36

唔該晒你幫左我個團喎!!
                                螢團舊人謹啟
事實上e個巨商有幾多隱形外掛 佢地系要入團 又200lv 甘就實收架啦
佢用掛又真系阻止唔到 但最唔明都系要話友情團?
回復